Dobrodošli

Kdo smo ...

Smo manjše servisno podjetje z večletnimi izkušnjami na področju servisiranja plinskih peči, kar je tudi naša osnovna dejavnost. Pozorno spremljamo vse novosti na področju servisnih dejavnosti na trgu, ter se neprestano izobražujemo ter izpopolnjujemo svoje znanje na področju ogrevalne tehnike. S tem vam vedno zagotovavljamo vrhunsko in zanesljivo servisno storitev.
Smo pooblaščeni serviser za blagovne znamke plinskih peči JUNKERS, BOSCH in UNICAL.

Osnovni podatki o podjetju

Naziv podjetja:
PLIN SERVIS d.o.o.

Naslov :
Podgora pri Dolskem 53
1262 Dol pri Ljubljani

TELEFON : 01/ 56 39 188
FAX : 01/ 56 39 187
GSM : 041/ 627 421
ELEKTRONSKI NASLOV: plin.servis@siol.net

MATIČNA ŠTEVILKA : 5793025000
DAVČNA ŠTEVILKA : SI11215968
DAVČNI ZAVEZANEC : DA
POSLOVNI RAČUN : SI56 0205 4003 5325 986 pri NLB d.d.

Plin v naše življenje prinaša toploto in udobje bivanja. Naša glavna dejavnost je servisiranje plinskih peči - smo pooblaščeni partner in serviser za plinske peči proizvajalcev Bosch, Junkers in Unical. Z našim strokovnim znanjem in več kot trideset letnimi izkušnjami zagotavljamo varnost uporabnikov ter skrbimo za zadovoljstvo naših strank.

Naši strokovnjaki so usposobljeni za izvajanje tudi najzahtevnejših projektov.
Svoje delo jemljemo resno!
Kakovostne servisne storitve vam zagotavljamo s profesionalno opremo, vrhunskim servisnim znanjem in originalnimi rezervnimi deli. Merilo naše uspešnosti je zadovoljstvo naših strank.

Proizvajalci plinskih peči svetujejo pregled peči vsaj enkrat letno oz. po potrebi. Zato strankam svetujemo sklenitev pogodbe za redne letne servisne preglede.
Le dobro vzdrževana in nastavljena plinska peč omogoča zanesljivo, varno in varčno obratovanje ogrevalnega sistema. Prihranek goriva lahko pri dobro nastavljeni plinski peči znaša tudi do 10 % ali več.
Redni letni servis peči :

  • Zmanjša porabo energije
  • Zniža stroške ogrevanja
  • Podaljša življensko dobo aparazta
  • Zmanjša možnost okvar v kurilni sezoni

V prihodnost stopamo z jasno vizijo nenehnega utrjevanja slovesa zaupanja vrednega podjetja, pri vseh naših uporabnikih na Slovenskem trgu,
Hitrost sprememb današnjega časa terja nenehno izobraževanje in sledenje najnovejšim tehničnim in tehnološkim rešitvam. Stremimo k zagotavljanju kvalitetnih storitev, prenosu znanja ter uporabi najmodernejših tehnologij, zato se nenehno izpopolnjujemo in izobražujemo na področju tehničnih rešitev s katerimi zagotovimo zadovoljstvo naših kupcev.